29/03/2024

LEGAL SERIES: Εργασιακές σχέσεις: Προκλήσεις, Στρατηγικές και Επιτυχημένες Πρακτικές

Για εγγραφή επιλέξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο; https://forms.office.com/e/510G4WhE9H

Εργασιακές σχέσεις: Προκλήσεις, Στρατηγικές και Επιτυχημένες Πρακτικές,

Εγκαινιάζουμε το θεσμό Legal Series, Εργασιακές σχέσεις: Προκλήσεις, Στρατηγικές και Επιτυχημένες Πρακτικές, σκοπός του οποίου είναι να υποστηρίξει τις εταιρείες και τους οργανισμούς στην Κύπρο, να εφαρμόσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις αντίστοιχες κανονιστικές και νομοθετικές πρόνοιες.

Στο πρώτο μας εργαστήρι, με τίτλο Συμβόλαια εργασίας: Συμμόρφωση και βέλτιστες πρακτικές του θεσμού, θα εξερευνήσουμε σε πρακτικό επίπεδο, το  σημαντικό πεδίο των συμβολαίων εργασίας το οποίο, αποτελεί το θεμέλιο κάθε εργασιακής σχέσης.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα αναλύσουμε τις νομικές απαιτήσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που αφορούν τη σύνταξη, την ερμηνεία και την εκτέλεση των συμβολαίων εργασίας.

Θα εξετάσουμε επίσης τις πτυχές της συμμόρφωσης με τους νόμους και τις κανονιστικές απαιτήσεις που διέπουν τα εργασιακά συμβόλαια, ενώ θα αναδείξουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη ενός ισχυρού και διαφανούς συμβολαίου εργασίας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, στο πρώτο μας εργαστήρι, όπου θα μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να ανταλλάξετε ιδέες μαζί μας, επιδιώκοντας τον κοινό στόχο της ανάπτυξης ενός υγιούς και παραγωγικού εργατικού δυναμικού.

Παρουσιάζει η Έλενα Χατζηδημητρίου, εκπαιδεύτρια με περισσότερα από 15 έτη, στις εργασιακές σχέσεις.

Related Posts
Share on social media: